O nama

Dobro došli,

U firmu “Zeleni put” čija je želja da popravi kvalitet života svih ljudi koji hoće da izgrade vlastiti biznis uz mogućnost korišćenja visokokvalitetnih proizvoda po pristupačnim i povlašćenim cenama.

“Zeleni put” čine simbioza stručnjaka sa višedecenijskim iskustvom u oblasti mrežnog marketinga iz Kragujevca i Bačke Palanke,koji čine distribuciju krunisanu proizvodnjom koja se nalazi u Pirotu sa tehnologom svetskog ranga, Miodragom Veličkovićem. Najbolje iz nauke i prirode je moto “Zelenog puta” jer se na taj način za Vas i Vašu porodicu dobija najbolje.

Žalfija,kantarion,hajdučka trava,bosiljak,neven,kamilica,lipa… uz ugradnju kvalitetnih sirovina svetskih proizvođača sa visokim zahtevima za ekologiju a bez primene alkalija,fosfata i drugih komponenata koje negativno utiču na prirodu i zdravlje je bio naš cilj. Zato smo dobili proizvode vrhunskog kvaliteta koji su kao takvi vrlo konkurentni svetskim proizvodima iz asortimana ove grupe proizvoda. Lekovito bilje upotrebljeno u proizvodnji ubrano je na geografski zaštićenom području Stare planine a gotove proizvode za korišćenje je odobrio Zavod za javno zdravlje. 

67

Proizvoda

100

Ekološki%

45623

Zadovoljnih Korisnika